hírek

Több év kényszerű kihagyás után idén két nagyszabású szakmai rendezvényen mutatja be legújabb, már Magyarországon is elérhető termékeit a STIHL.

2023.01.25

Menő a karácsonyfád, de nem eléggé? Segítünk feldíszíteni! Válaszolj helyesen a kérdésre kommentben és tiéd lehet a 24 egyedi díszünk egyike.

2022.12.16

Nyakunkon az ünnep, és talán sokan érezzük úgy az évvégi rohanásban, hogy jó lenne néhány lopott óra, amit olyan díszek alkotásával tölthetünk, amik egyszerűen kivitelezhetők, mégis látványosak. Ehhez adunk most két ötletet, melyeket akár gyerekekkel együtt, hétköznap este is elkészíthetünk.

2022.12.14

Régóta tartó vita, hogy karácsonykor a műfenyő vagy a valódi fa a jobb választás, amit egy kifejezetten elterjedt tévhit is erősít. Sokan hiszik ugyanis, hogy az ünnepekre erdőkből vágják ki az impozáns egyedeket, miközben a valóság az, hogy azok kifejezetten erre a célra létrehozott ültetvényekről kerülnek ki – a legtöbb esetben hazai termelőktől. De nézzük, miért is jobb magyar fenyőt választani, mint műanyagot importot.

2022.12.13

Az adventi időszak remek alkalom arra, hogy a családdal közösen alkossunk, együtt díszítsük otthonunkat az ünnepekre. A balkonládákba ültetett dísznövények, a természetes anyagokból készült koszorúk és a natúr fából összeállított dekoráció egytől egyig feldobja majd a hangulatunkat.

2022.12.08

Ősz végén vegyük elő a madáretetőket vagy néhány kerti eszköz segítségével készítsünk mi magunk madárodút, madáretetőt. A madáretetőt töltsük meg natúr magokkal, termésekkel, például apróra vágott dióval és mogyoróval, kölessel, muharral, napraforgómaggal, zabbal

2022.12.06

Az ünnepek közeledtével lassan beindul a vásárlási láz, és szülők millió állnak fejüket vakargatva, hogy idén milyen különleges ajándékkal lepjék meg csemetéiket. Szerencsére elég a STIHL-ig menni, és máris számos egyedi játékot találunk.

2022.12.05

IDÉN A LEGKISEBBEKET IS STIHL JÁTÉKOK VÁRJÁK A FA ALATT! A STIHL nem csak a felnőtt rajongóira gondol – a Facebookon zajló adventi játék mellett, Mikulás alkalmából a gyermekeket is szeretné meglepni egy-egy szuper ajándékkal! A játék a STIHL magyar Instagram-oldalán, a @stihlnemzedekek oldalon fut december 6-a és 8-a között.

2022.12.05

Idén is minden nap új meglepetés vár rád a STIHL Kalendáriumban!

2022.11.30

Ha kiskertek cserjesorairól beszélünk, érdemes elrugaszkodni az utóbbi években népszerűvé vált buxus-tuja kombinációktól

2022.11.11